Mail us : info@eagletravel.nl

Over Ons

Wij zijn 2 vrienden die elkaar via het tennis ontmoet hebben en nog steeds spelen wij samen competitie in Eindhoven. Tennis werd vriendschap en in 2008 ging Robert voor het eerst met Wim mee naar Afrika. Sindsdien zijn zowel Afrika als vogelfotografie een gedeelde passie. Na een laatste trip in 2011 werd de knoop doorgehakt: dit is zo mooi, zo leuk en zo goed, we gaan meer mensen de gelegenheid bieden om dit mee te maken!

Wim Werrelman

Mijn beroep is optometrist en ik woon en werk in Eindhoven. Als kind al was ik helemaal gek op Afrika en de mooie dieren die daar rondlopen. Een jaar of 10 geleden is mijn jongensdroom uitgekomen en reis ik minstens 3 keer per jaar naar Afrika. En ik moet zeggen; dat is VERSLAVEND! In 2003 heb ik een grote stap genomen door een kleinschalige lodge aan het meer van Malawi in Malawi over te nemen: Safari Beach Lodge. De laatste jaren ben ik me steeds meer in vogels en vogelfotografie gaan verdiepen en ben er achter gekomen dat Malawi een waar vogelparadijs is. En in Zambia tref je nog de natuur aan zoals de eerste ontdekkingsreizigers die ervaren moeten hebben: overweldigend! Ik reis regelmatig met vrienden en familie naar Malawi en Zambia en die komen altijd zeer enthousiast terug. Die LIEFDE voor Arika en mijn kennis en ervaring wil ik heel graag delen. Ga je mee?

Robert van Brug

Al op de lagere school was ik geïnteresseerd in fotografie, maar echt serieus er werk van maken kwam pas in het digitale tijdperk. In 2008 ben ik voor het eerst met Wim meegegaan op een reis naar Malawi en Zambia en ik was direct verkocht: wat een reis, wat een ervaring! En wat was ik blij dat ik behoorlijke fotoapparatuur had, want zulke herinneringen wil je goed vastleggen. Daarna heb ik het fotograferen niet meer losgelaten en Afrika ook niet. De voorliefde voor vogelfotografie sloeg in 2010 toe. Ik wil graag iedereen laten zien hoe mooi Afrika is, met veel prachtig wildlife waaronder natuurlijk zeer veel vogels.

Ik ben in 1969 geboren en heb door heel Nederland gewoond. Sinds 1992 woon ik in Eindhoven met mijn vrouw en 2 dochters. Ik speel graag tennis en ben verder gek op lezen en films.